3 08, 2023

Bitcoin-mining: Op weg naar een klimaatpositieve toekomst?

Categorieën: Nieuws|

Er waait een nieuwe, frisse wind door de wereld van Bitcoin-mining, en het nieuws komt van niemand minder dan KPMG, een van de grootste consultancyfirma’s ter wereld.

Goed nieuws voor Bitcoin-enthousiastelingen

Een recent rapport van KPMG brengt goed nieuws voor de Bitcoin-gemeenschap. De bewering is sterk: Bitcoin-mining heeft de potentie om op termijn klimaatpositief te worden. En […]

28 07, 2023

De Huidige Stand van de Bitcoin Koers

Categorieën: Nieuws|

De Bitcoin koers blijft een belangrijk onderwerp van discussie en analyse in de wereld van cryptocurrency. Volgens recente rapporten, lijken handelaren zich te concentreren op een Bitcoin koers van $31.000. Dit toont aan dat er nog steeds een sterke interesse en vertrouwen is in de waarde van Bitcoin, ondanks de volatiliteit van de markt.

Daarnaast blijft […]

18 07, 2023

De Potentiële Revolutie van Bitcoin in de Financiële Industrie

Categorieën: Nieuws|

Bitcoin, de prominente cryptocurrency, wordt door Larry Fink, de CEO van BlackRock, de grootste vermogensbeheerder ter wereld, gezien als een potentieel revolutionaire kracht in de financiële industrie. Fink vergelijkt de cryptovaluta met het “digitaliseren van goud” en gelooft dat het de kracht heeft om de financiële wereld te transformeren.

De waarde van Bitcoin bereikte onlangs een […]

Titel