OVER DE OPRICHTERS

Digital Florins is opgericht door drie ondernemers uit Nederland. Samen hebben ze het idee opgepakt om het kopen van, en investeren in digitale valuta voor iedereen toegankelijk te maken. Voor veel mensen is het aankopen, verkopen, zelf beheren, en beleggen in cryptocurrency nog steeds een lastig, tijdrovend proces. Ook vergt het inspanning en technische kennis om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op de markt. Digital Florins heeft als doel al deze zaken voor u te verzorgen. 

Om u goed van dienst te kunnen zijn is het van belang dat wij snappen wat er gebeurt op de markt, en hoe blockchain en cryptocurrencies werken, en zich ontwikkelen. Wij snappen dat er ook veel mensen zijn die liever zelf zouden leren hoe ze ook kunnen instappen, of gewoon méér zouden willen weten voordat ze de markt betreden. Daarom hebben wij besloten om workshops te geven over blockchain, en cryptocurrencies. Zo hopen wij iedereen die geïnteresseerd is te kunnen faciliteren.

Iedereen kent het inmiddels. Gesprekken over Bitcoin op feestjes, verjaardagen, in de koffiecorner op kantoor of in het nieuws. Wij merken dat mensen vaak een mening hebben over digitale valuta, maar vaak niet precies weten hoe het werkt. Ondanks enige scepsis en kritiek (deels terecht) is het meerendeel van de mensen toch erg geïnteresseerd, en wil er graag achter komen hoe alles werkt. Verhalen over tieners die een paar duizend bitcoin hebben gekocht in de vroege stadia en nu plots miljonair zijn doen het uiteraard altijd goed; “dat wil ik ook”.

Hoewel die tijd voorbij is kan iedereen nog steeds van de ontwikkeling profiteren. Tien tot honderdvoudige winsten (binnen 12 maanden) zoals in het begin zullen zo gauw niet meer voorkomen. Maar nog steeds bestaat een enorm potentieel. Investeren in digitale valuta kan ook nu financieel zeer lucatief zijn. Wat ons betreft is het echter meer: het gaat om deelnemen aan een nieuwe technologische ontwikkeling. Wij helpen u hierbij graag; zij het met kennis, zij het door u werk uit handen te nemen.

Logo Digital FLorins 75
Contact opnemen