OVER DE OPRICHTERS

Digital Florins is opgericht door drie ondernemers uit Amsterdam. Het team bestaat uit een unieke mix van technologie, legal, fiscale en marketing specialisten. Samen hebben ze het idee opgepakt om het kopen en investeren in digitale valuta toegankelijk te maken. Een wereld die tot nu toe vrijwel uitsluitend voor techno freaks toegankelijk was.

Niet zelden vertellen wij op verjaardagen waar wij mee bezig zijn maar als de term bitcoin valt, worden de oren gespitst. Men is erg nieuwsgierig en ook sceptisch, maar het merendeel is zeer geïnteresseerd. Verhalen over jonge mensen die een paar duizend bitcoin hadden gekocht in 2012 en eind 2013 plots miljonair waren doen het uiteraard altijd goed. Hoewel die tijd voorbij is kan iedereen nog steeds van deze ontwikkeling profiteren. Tien tot honderdvoudige winsten (binnen 12 maanden) zoals in het begin zullen niet zo gauw meer voorkomen. Maar nog steeds bestaat een enorm potentieel. Investeren in digitale valuta kan dus financieel zeer lucatief zijn. Maar het is meer. Het is deelnemen aan een nieuwe technologische ontwikkeling. Een ontwikkeling die mogelijk zijn weerga niet kent.

Bitcoin is in tegenstelling tot wat de massa denkt nog steeds ‘ alive and kicking’. Regelmatig wordt, na het vertellen over deze ontwikkeling, door familie en vrienden gevraagd “hoe kom ik aan Bitcoin of Altcoin”, en “kun je me hierbij helpen”. Omdat er zo’n enorme interesse is hebben wij besloten dit professioneel op te pakken en dit als dienst aan te bieden.

Digital Florins was een feit.

Logo Digital FLorins 75
Contact opnemen