Digital Florins

De afgelopen periode is de Bitcoin bijna dagelijks in het nieuws en veel mensen overwegen om Bitcoin te kopen. Echter blijkt dit in de praktijk toch niet heel gemakkelijk te zijn. Het doel van Digital Florins is om kennis te delen en het kopen van digitale valuta toegankelijk te maken voor een breder publiek en niet alleen voor IT-ers.

Workshop Bitcoin en Blockchain

Heb je altijd al alles willen weten over Blockchain en Bitcoin? Wat is het precies? Wat kan je ermee? Waarom zal deze techniek alles op zijn kop zetten?

Wij geven speciaal voor mensen die meer willen weten over deze nieuwe techniek een verkorte workshop. In andeerhalf uur word je bijgepraat over de blockchain, de nieuwste altcoins (alternative coins) en de mogelijkheden die het voor jou en je bedrijf kan hebben.

Heb je interesse? Laat het ons dan weten!

Steeds vaker lees ik over de blockchain maar het is mij nooit duidelijk geworden wat het precies is en deze workshop heeft dit zeker opgehelderd. Aan de hand van voorbeelden werd duidelijk uiteengezet hoe de blockchain ons leven gemakkelijker kan maken en hoe de bitcoin ongeveer werkt. Het blijft zeer technisch maar het werd duidelijk uitgelegd zodat ik het nu ook weer aan anderen kan vertellen.

Rio Noredjo, NVBD

Bedankt voor een bijzonder interessante workshop, heel veel achtergrondinformatie én je actuele inzichten en specialistische kennis. Je hebt er een spannende en boeiende workshop van gemaakt, met professionele uitleg en duidelijke antwoorden op onze vragen.

Een workshop om aan te bevelen!

Ruxshin Bischoff, Das Büro

Zeer leerzaam om eindelijk eens te horen te krijgen wat blockchain en bitcoin zijn. Ook hebben we zelf betalingen gedaan dus ik kan er nu ook zelf wat mee. De locatie is centraal gelegen en het geheel werd goed uitgelegd.

Melissa Hendriks

Aanmelden: Zie hieronder
Waar: Grand Café ZO, Paasheuvelweg 26 Amsterdam ZO, 1105 BJ
Wanneer: Donderdag 9 november van 18.00 tot 19.30
Kosten: € 100 ,-
Inhoud:

  • Ontvangst
    • Uitleg Blockchain en Bitcoin
    • Voorbeeld werking
    • Vragen

Aanmelden

Verhinderd

Wilt u graag een workshop bijwonen maar bent u verhinderd op de desbetreffende datum? Vul uw e-mailadres in en we houden u op de hoogte van de volgende trainingsdatums.