Om bij ons aan te kunnen kopen hebben wij uw gegevens eerst nodig. U zult een account moeten aanmaken en deze wordt door ons gevalideerd. Omdat wij moeten voldoen aan bepaalde wetgeving, vragen wij ook een kopie van uw identieitsbewijs en bewijs dat u woont op het door u opgegeven adres. Deze gegevens worden vervolgens op een beveiligde omgeving bewaard.

Na validatie van uw account krijgt u van ons bericht dat u kunt inleggen. U krijgt ons rekeningnummer en u kunt daar het door u gewenste bedrag op overmaken (let daarbij op de voorwaarden). Het minimale instapbedrag is €2.500,- en het maximale bedrag is €10.000,- Wilt u een ander bedrag inleggen? Neem dan contact op met ons.

Als uw geld bij ons op de rekening staat, zullen wij het aankoopproces starten. Dit kan vanwege de banktransactie, enkele dagen in beslag nemen. De uiteindelijke koers is de koers die op moment van aankopen geldig is.

Als alle aankopen zijn gedaan is uw gehele transactie rond.

U ontvangt vooralsnog eens per kwartaal een overzicht van de stand. Deze wordt per e-mail verstrekt en dit wordt over het algemeen in de tweede week van het nieuwe kwartaal opgemaakt en verstuurd.